|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!news.icm.edu.pl!uw.e du.pl!news.cyf-kr.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "kamas.hw" <m...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: pszenica Date: Tue, 25 Feb 2003 19:27:08 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 17 Sender: m...@o...pl@81.210.9.154 Message-ID: <b3gcpq$oib$1@news.onet.pl> References: <b3e1vm$dib$1@news.onet.pl> <b3f929$1ef$1@flis.man.torun.pl> <b3fljb$o1j$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: 81.210.9.154 X-Trace: news.onet.pl 1046197882 25163 81.210.9.154 (25 Feb 2003 18:31:22 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 25 Feb 2003 18:31:22 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:142597 Ukryj nagłówki > Ale jak się dobrze doprawi , to może się stać przysmakiem. |
Zobacz także