Data: 2004-11-13 22:14:15
Temat: Re: [pyt] Jak zwalic sadlo
Od: "Looki" <f...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Prawde mowiac diet probowalem roznych, - ale dopiero jak zafundowalem sobie
codziennie o 7 rano - przed robota godzinke basenu ... waga zaczela leciec
w dol i to ostro , ciuchy wisza.
Przyznam sie ze przestalem sie tak mocno ograniczac - wczesniej monti czy
atkins wymagal ode mnie pozegnania sie ze smakolykami :/
Użytkownik "Maniek" <mariusz[WYTNIJ_TO]@hat.pl> napisał w wiadomości
news:cn5uuv$fmt$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witam,
>
> Mam do Was pytanie, czy jesli bede stosowal ponizej przedstawione
wskazowki,
> mam szanse na ten 1 kg tygodniowo mniej.. zalezy mi aby schudnac nie
> stosujac bardzo rygorystycznej diety (mam juz dosc wszelkich frustracji
> ;-)). Czasu mam sporo
> I tak:
> - zamierzam na ile to tylko mozliwe wyeliminowac cukier (kawka czy
herbatka
> bez cukru), zero slodyczy i ciast.
> - poczatkowo zrezygnowac z ziemniaczkow (zamiast nich powiedzmy ryz
> Basmati). Jesli juz zajdzie potrzeba konsumpcji, to niezbedne minimum.
> - biale pieczywo zastapic ciemnym
> - pamietac o tych 2-3 litrach niegazowanej mineralki dziennie
> - nie jadac po 18.00
> - aktywnosc fizyczna na ile tylko moge.. zamierzam zapisac sie na
silownie;
> oprocz tego szybki marsz na uczelnie i z powrotem. Wiem, ze np. rower jest
> rewelacyjny, ale w tej chwili nie mam mozliwosci :(
> - oczywiscie owoce i warzywa (jablko, ogorek, pomidor,inne_
>
> Licze na Wasze wskazowki: np co wybrac do smarowania pieczywa - maslo czy
> margaryne czy moze cos innego typu wiejski serek; jakie jeszcze owoce i
> warzywa polecacie? Co wcinac na przekaske? Jabluszko, jogurt naturalny..
co
> jeszcze moglbym?
>
> Licze bardzo na wszelkie Wasze porady i sugestie. Z checia poczytam o
> osobistych doswiadczeniach.
> Aha: sklaniam sie bardziej w kierunku diety NŻT. Studiuje i niekiedy
> zmuszony jestem przebywac na uczelni od rana do wieczora, a wiec nie mam
> zbytnio mozliwosci przyrzadzania sobie wyszukanych potraw..
>
> Serdecznie pozdrawiam,
> M.
>
>
|