| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!opal.futuro.pl!newsfeed.tpinternet.p l!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "batory" <b...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: pytam sos kurkowy Date: Sun, 13 Feb 2005 21:12:40 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 5 Message-ID: <cuocbg$q7h$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <cuoago$hu3$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: coc145.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1108325553 26865 83.31.182.145 (13 Feb 2005 20:12:33 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 13 Feb 2005 20:12:33 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:231493 Ukryj nagłówki A masz kurki? Jakie? Świeże? Mrożone? Suszone? Bo jeśli marynowane to sie | |
Zobacz także