| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: BBjk <b...@Q...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: rafaello - jak długo nadaje się do jedzenia? Date: Sat, 26 Aug 2006 00:00:07 +0200 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 8 Message-ID: <ecnrss$783$1@inews.gazeta.pl> References: <eckg89$b81$1@atlantis.news.tpi.pl> <eckh5o$lfp$1@inews.gazeta.pl> <ecm2p9$nbq$1@nemesis.news.tpi.pl> <ecn0gt$nrm$1@inews.gazeta.pl> <ecnna0$mtr$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: bqs170.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1156543196 7427 83.29.86.170 (25 Aug 2006 21:59:56 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 25 Aug 2006 21:59:56 +0000 (UTC) X-User: bajarka In-Reply-To: <ecnna0$mtr$1@atlantis.news.tpi.pl> User-Agent: Thunderbird 1.5.0.5 (Windows/20060719) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:276497 Ukryj nagłówki Jerzy Nowak napisał(a): | |
Zobacz także