| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!poznan.rmf.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet.pl!newsfeed .silweb.pl!news.man.lodz.pl!lublin.pl!news.lublin.pl!not-for-mail From: kw <k...@a...wbc.lublin.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: ruskie Date: Mon, 05 Nov 2001 10:03:22 +0100 Organization: lubman Lines: 3 Message-ID: <3...@a...wbc.lublin.pl> References: <9ru82f$5ha$1@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: user.wbc.lublin.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: news.lublin.pl 1004951364 13726 212.182.104.10 (5 Nov 2001 09:09:24 GMT) X-Complaints-To: a...@n...lublin.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 5 Nov 2001 09:09:24 +0000 (UTC) X-Mailer: Mozilla 4.7 [pl] (Win95; I) X-Accept-Language: en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:78572 Ukryj nagłówki polecam nadzienie z ruskich pierogow wlozyc w nalesniki, zlozyc w trujkat i | |
Zobacz także