| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2007-08-29 04:32:24
Temat: Re: ryby-ale jak?On 27 Sie, 10:30, "Krzysztof Tabaczynski" wrote:
> [...] Utrzeć suchy chleb na tarce. [...]
No właśnie! Dzisiejsza bułka tarta sprzedawana w handlu jest tak
miałka, że niemalże jak mąka.
Ale ostatnio sprzedawczyni zaproponowała mi zmiotki z krajalnicy do
chleba stojącej w sklepie.
Prócz okruszków chleba były tam jeszcze nasiona sezamu, maku i innych.
Fakt, trochę sobie postałam przy sicie, by oddzielić te grubsze
kawałki chleba, ale w kuchni mam nowy smak:)
Aha, prosiła by o tym nikomu nie mówić, bo jej szef ma złotówki w
oczach.
No to nie mówię;p
--
Pozdrawiam :)
JM
http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html ; http://ortografia.pl/
Bezpieczny wolontariat (Nobel?): http://www.fah.pooh.priv.pl/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |