Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: ryby-ale jak?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: ryby-ale jak?

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2007-08-29 04:32:24

Temat: Re: ryby-ale jak?
Od: JaMyszka <f...@g...com> szukaj wiadomości tego autora

On 27 Sie, 10:30, "Krzysztof Tabaczynski" wrote:
> [...] Utrzeć suchy chleb na tarce. [...]

No właśnie! Dzisiejsza bułka tarta sprzedawana w handlu jest tak
miałka, że niemalże jak mąka.
Ale ostatnio sprzedawczyni zaproponowała mi zmiotki z krajalnicy do
chleba stojącej w sklepie.
Prócz okruszków chleba były tam jeszcze nasiona sezamu, maku i innych.
Fakt, trochę sobie postałam przy sicie, by oddzielić te grubsze
kawałki chleba, ale w kuchni mam nowy smak:)
Aha, prosiła by o tym nikomu nie mówić, bo jej szef ma złotówki w
oczach.
No to nie mówię;p

--
Pozdrawiam :)
JM
http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html ; http://ortografia.pl/
Bezpieczny wolontariat (Nobel?): http://www.fah.pooh.priv.pl/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Cześć
De volaille
Patelnia.
co z ciasta francuskiego
chlebek szczęścia/przyjaźni [P]

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »