| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new sgate.onet.pl!niusy.onet.pl From: z...@p...onet.pl Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: ryz preparowany - jak zrobic? ;) Date: 2 Nov 2004 07:46:42 +0100 Organization: Onet.pl SA Lines: 18 Message-ID: <4...@n...onet.pl> References: <cm6co9$e5b$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1099378003 4862 213.180.130.18 (2 Nov 2004 06:46:43 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 2 Nov 2004 06:46:43 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 213.25.91.106, 192.168.243.36 X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:220372 Ukryj nagłówki > a moze jakby nad para je zostawic - zeby troche spuchly...a potem wysuszyc w | |
Zobacz także