« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-10-24 21:58:21
Temat: serek mascarponeWitam
mam pytanie: czy mozna czyms naszej rodzimej produkcji zastapic ow wloski
specjal? ktos zapyta: a po co? otoz cena gra tu wielka role :)
pozdrawiam
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-10-24 22:09:40
Temat: Re: serek mascarponerina napisał(a):
> Witam
>
> mam pytanie: czy mozna czyms naszej rodzimej produkcji zastapic ow wloski
> specjal? ktos zapyta: a po co? otoz cena gra tu wielka role :)
>
> pozdrawiam
>
>
ja zastepuje np. takim:
http://www.hipernet24.pl/katalog.php?kat_id=1865&ord
erby=&page=1
mozna odrobnke zakwasic cytryna...
a 10 pln za kilo to chyba nieduzo...
Mars
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2005-10-24 22:13:09
Temat: Re: serek mascarpone> ja zastepuje np. takim:
> http://www.hipernet24.pl/katalog.php?kat_id=1865&ord
erby=&page=1
> mozna odrobnke zakwasic cytryna...
> a 10 pln za kilo to chyba nieduzo...
> Mars
a ktorym dokladnie, bo jakos nie moge sie zorientowac? :)
rina
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2005-10-24 22:23:28
Temat: Re: serek mascarponerina napisał(a):
>>ja zastepuje np. takim:
>>http://www.hipernet24.pl/katalog.php?kat_id=1865&o
rderby=&page=1
>>mozna odrobnke zakwasic cytryna...
>>a 10 pln za kilo to chyba nieduzo...
>>Mars
>
>
>
> a ktorym dokladnie, bo jakos nie moge sie zorientowac? :)
>
> rina
>
>
SEREK CAPRI SEREK TYPU WŁOSKIEGO (opak. ok. 0,25kg)
Skład: serwatka, mleko, kwas cytrynowy jako regulator kwasowości, sól
spożywcza.
(1kg 10.69zł)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2005-10-24 22:25:10
Temat: Re: serek mascarponeMarsjasz napisał(a):
> rina napisał(a):
>
>>> ja zastepuje np. takim:
>>> http://www.hipernet24.pl/katalog.php?kat_id=1865&ord
erby=&page=1
>>> mozna odrobnke zakwasic cytryna...
>>> a 10 pln za kilo to chyba nieduzo...
>>> Mars
>>
>>
>>
>>
>> a ktorym dokladnie, bo jakos nie moge sie zorientowac? :)
>>
>> rina
>>
>>
>
> SEREK CAPRI SEREK TYPU WŁOSKIEGO (opak. ok. 0,25kg)
> Skład: serwatka, mleko, kwas cytrynowy jako regulator kwasowości, sól
> spożywcza.
> (1kg 10.69zł)
a tu jest oryginalny...
MASCARPONE SER
Ser Mascarpone. Skład: ser świeży twarogowy, regulator kwasowości,
kwasek cytrynowy.
(1kg 32.76zł)
pozdrawiam
Mars
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2005-10-24 22:26:45
Temat: Re: serek mascarpone> > SEREK CAPRI SEREK TYPU WŁOSKIEGO (opak. ok. 0,25kg)
> > Skład: serwatka, mleko, kwas cytrynowy jako regulator kwasowości, sól
> > spożywcza.
> > (1kg 10.69zł)
> a tu jest oryginalny...
> MASCARPONE SER
> Ser Mascarpone. Skład: ser świeży twarogowy, regulator kwasowości,
> kwasek cytrynowy.
> (1kg 32.76zł)
> pozdrawiam
> Mars
dziekuje uprzejmnie :)
pozdrawiam
rina
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2005-10-24 22:28:44
Temat: Re: serek mascarponerina napisał(a):
>>>SEREK CAPRI SEREK TYPU WŁOSKIEGO (opak. ok. 0,25kg)
>>>Skład: serwatka, mleko, kwas cytrynowy jako regulator kwasowości, sól
>>>spożywcza.
>>>(1kg 10.69zł)
>>
>>a tu jest oryginalny...
>>MASCARPONE SER
>>Ser Mascarpone. Skład: ser świeży twarogowy, regulator kwasowości,
>>kwasek cytrynowy.
>>(1kg 32.76zł)
>>pozdrawiam
>>Mars
>
>
>
> dziekuje uprzejmnie :)
>
> pozdrawiam
> rina
>
>
>
>
jak kupi Pani ten serek Capri to sie nim zachwyci...
u mnie schodza 4 opakowania tygodniowo...
pozdrawiam
Mars
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2005-10-25 06:52:13
Temat: Re: serek mascarpone
Użytkownik "Marsjasz" <m...@p...NOSPAM.neostrada.pl> napisał w
wiadomości news:djjn77$da7$3@atlantis.news.tpi.pl...
> rina napisał(a):
> >>>SEREK CAPRI SEREK TYPU WŁOSKIEGO (opak. ok. 0,25kg)
> >>>Skład: serwatka, mleko, kwas cytrynowy jako regulator kwasowości, sól
> >>>spożywcza.
> >>>(1kg 10.69zł)
> >>
> >
> >
> jak kupi Pani ten serek Capri to sie nim zachwyci...
> u mnie schodza 4 opakowania tygodniowo...
> pozdrawiam
> Mars
A tiramisu jak z niego wychodzi??
Marek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2005-10-25 10:31:05
Temat: Re: serek mascarponeUżytkownik "Marsjasz" <m...@p...NOSPAM.neostrada.pl> napisał w
wiadomości news:djjm3f$ant$1@atlantis.news.tpi.pl...
> ja zastepuje np. takim:
> http://www.hipernet24.pl/katalog.php?kat_id=1865&ord
erby=&page=1
> mozna odrobnke zakwasic cytryna...
> a 10 pln za kilo to chyba nieduzo...
a po co zakwaszac cytryna? probowales mascarpone?
--
pzdr
marta
http://lilypie.com/baby3/030327/3/4/1/+0
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
10. Data: 2005-10-26 08:21:47
Temat: Re: serek mascarpone
Użytkownik "Marsjasz" <m...@p...NOSPAM.neostrada.pl> napisał w
wiadomości news:djjm3f$ant$1@atlantis.news.tpi.pl...
> ja zastepuje np. takim:
> http://www.hipernet24.pl/katalog.php?kat_id=1865&ord
erby=&page=1
> mozna odrobnke zakwasic cytryna...
> a 10 pln za kilo to chyba nieduzo...
> Mars
wydaje mi się, że ten serek ma się nijak do mascarpone. Mascarpone ma gładką
konsystencje i jest taki w smaku...bezsmakowy. Ma bardzo dużą zawartość
tłuszczu (chyba z 60%).
Ciekawi mnie jak wychodzi Tobie z tego serka tiramisu, bo ja próbując innych
serków nigdy nie uzyskałam takiego smaku.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |