« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!opal.futuro.pl!news.task.gda.pl!not- for-mail From: "rina" <r...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: serek mascarpone Date: Tue, 25 Oct 2005 00:26:45 +0200 Organization: CI TASK http://news.task.gda.pl/ Lines: 21 Message-ID: <djjn80$pl4$1@news.task.gda.pl> References: <djjlio$l8l$1@news.task.gda.pl> <djjm3f$ant$1@atlantis.news.tpi.pl> <djjmeg$nmr$1@news.task.gda.pl> <djjmtb$da7$1@atlantis.news.tpi.pl> <djjn0h$da7$2@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: kasienku.ds.pg.gda.pl X-Trace: news.task.gda.pl 1130192960 26276 153.19.209.43 (24 Oct 2005 22:29:20 GMT) X-Complaints-To: a...@n...task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 24 Oct 2005 22:29:20 +0000 (UTC) X-Organization-Notice: Organization line has been filtered X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Original-Organization: CI TASK http://www.task.gda.pl/ X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:251099 Ukryj nagłówki > > SEREK CAPRI SEREK TYPU WŁOSKIEGO (opak. ok. 0,25kg) |
Zobacz także