| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Mirek" <m...@w...wp.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: ślimaki, wstępne przygotowanie Date: Wed, 30 Apr 2008 15:34:57 +0200 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 6 Message-ID: <fv9si1$iq6$1@inews.gazeta.pl> References: <fv9m0f$hsi$1@inews.gazeta.pl> <2...@n...onet.pl> NNTP-Posting-Host: dlh244.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: inews.gazeta.pl 1209562497 19270 83.24.37.244 (30 Apr 2008 13:34:57 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 30 Apr 2008 13:34:57 +0000 (UTC) X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3198 X-Priority: 3 X-RFC2646: Format=Flowed; Original X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138 X-User: mirekmilosz X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:313159 Ukryj nagłówki Musisz zostawic je 'na glodzie' na okolo 3-4 dni w tym czasie pozbędą sie | |
Zobacz także