| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!newsfeed.straub- nv.de!newsfeed01.sul.t-online.de!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.na sk.pl!news.nask.org.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!niusy.onet.pl From: "Izek" <d...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: ślimaki, wstępne przygotowanie Date: 1 May 2008 14:18:27 +0200 Organization: Onet.pl SA Lines: 10 Message-ID: <7...@n...onet.pl> References: <fv9si1$iq6$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1209644307 595 213.180.130.18 (1 May 2008 12:18:27 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 1 May 2008 12:18:27 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 83.238.136.210, 10.14.14.119, 192.168.243.159 X-User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.1.14) Gecko/20080404 Firefox/2.0.0.14 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:313189 Ukryj nagłówki > Musisz zostawic je 'na glodzie' na okolo 3-4 dni w tym czasie pozbędą sie | |
Zobacz także