Data: 2009-05-09 14:28:57
Temat: Re: sok z sokowirówki
Od: o...@t...pl
Pokaż wszystkie nagłówki
> Ja nie prowadzę habilitacji, ani te forum to nie platforma informacyjna
> kliniki Mayo. Było pytanie, więc starałem sie odpowiedzieć, że już nawet
> w zacofanym PRL-u ludzie w Polsce zajmowali się całkiem poważnie
> techniką. Badania nad mechaniczną obróbką żywności prowadził Instytut
> Żywności i Żywienia, WAT i wiele innych placówek naukowych z prawdziwego
> zdarzenia. To był wówczas kraj inżynierów, a nie jak obecnie kelnerów i
> domokrążców.
> I to wszystko w tym temacie, jak to sie teraz pisze. Bo szkoda czasu.
Slabo - nie przekonuje mnie to. "Starasz sie" odpowiedziec, to podaj
chociaz metodologie badan i konkretne liczby. Skoros taki inzynier, to
nie powiniennes sie tak bac danych, a wrecz rwac sie do podparcia
nimi, by nie zabrzmiec goloslownie. Moze kelnerowi i domokrazcy by to
wystarczylo, ale nie mi.
--
Olleo
|