Data: 2009-05-09 10:53:44
Temat: Re: sok z sokowirówki
Od: "gargomel" <s...@d...la.la>
Pokaż wszystkie nagłówki
Órzytkownik "Juanitos" napisał:
> Było pytanie, więc starałem sie odpowiedzieć, że już nawet w zacofanym
> PRL-u
> ludzie w Polsce zajmowali się całkiem poważnie techniką. Badania nad
> mechaniczną
> obróbką żywności prowadził Instytut Żywności i Żywienia, WAT i wiele
> innych placówek naukowych z prawdziwego zdarzenia.
weź nie rozśmieszaj ludzi, bo każdy dobrze pamięta te "poważne" badania w
PRLu:O)
pamietam jak wybadali że margaryna jest zdrowsza od masła i jak wybadali że
szpinak ma 10 razy więcej żelaza niż inne zielcho (bo jakiś inżynier PRLu
się przy pisaniu pomylił), to że mięso jest szkodliwe dlatego go nie ma na
półkach sklapowych "bo nam baleron, ani schab nie smakuje tak jak szczaw",
samymi pierdołąmi się zajmowaliscie, czego efekty dzisiaj obserwujemy!:O(
> To był wówczas kraj inżynierów, a nie jak obecnie kelnerów i domokrążców.
inżynierów? ciekawe skąd, chyba z łapanki z PGRów?:O)
|