Data: 2004-02-26 21:06:08
Temat: Re: sponiewierany miód
Od: "klamliwa eulalia" <a...@r...megapolis.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"jurek" <g...@o...pl> wrote in message news:c1k7iu$qvv$1@inews.gazeta.pl...
> > > oj chyba za wczesnie siadles do komputera?
> >
> > tej, już jest dosyć późno;)
>
> to Ty teraz dopiero idziesz spac?!
>
>
> > Wracam do pytania, skoro cukier i miód to to samo,
> > to dlaczego smalec ze skwarkami lub /i domieszką soi to nie jest to samo
> co
> > żółtko, może wyjaśnisz laikowi?
>
> nie jestem specjalista od soi :( ,ale jezeli mi odpowiesz na jedno pytanko
> wstepne to mozemy podyskutowac , a teraz pytanko; czy soje(a dokladnie
> ziarno) mozna po wyjeciu ze stronka(?)
straka w ramach rozwiania watpliwosci:-)
pozdrawiam
aducha
|