Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia steki z rekina

Grupy

Szukaj w grupach

 

steki z rekina

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 5


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2005-06-14 18:22:21

Temat: steki z rekina
Od: "Katarzyna Kikowska" <k...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam.
Jak przyrządzić steki z rekina?
Pozdrawiam Kasia.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2005-06-15 06:46:49

Temat: Re: steki z rekina
Od: Sławek SWP <s...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

W: news:d8n7id$jft$1@nemesis.news.tpi.pl
Od: Katarzyna Kikowska <k...@i...pl>
Było:
> Witam.
> Jak przyrządzić steki z rekina?
> Pozdrawiam Kasia.

Podłączę się do pytania. Próbowałem dwa razy po prostu usmażyć (tylko sól i
pieprz), wyszły gumowate!

--
Sławek SWP - Przy odpowiedzi na priv usuń 2 nadwyżki
Zajrzyj tu: http://www.lysiak.chrzanik.com/index.php
To tak niedawno było http://www.dzienmisia.pl/
Ekspert to człowiek, który przestał myśleć - on wie :-)

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2005-06-15 12:25:25

Temat: Re: steki z rekina
Od: "Gośka z Lublina" <g...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Sławek SWP" <s...@w...pl> napisał w
wiadomości news:d8oj5v$97p$1@nemesis.news.tpi.pl...
> W: news:d8n7id$jft$1@nemesis.news.tpi.pl
> Podłączę się do pytania. Próbowałem dwa razy po prostu usmażyć (tylko sól
i
> pieprz), wyszły gumowate!

Pociesz się, że nie tylko Tobie :(
Pozdrowienia z Lublina - Gośka


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


4. Data: 2005-06-15 13:08:45

Temat: Re: steki z rekina
Od: "ktabaczynski" <k...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Gośka z Lublina" <g...@w...pl> napisał w wiadomości
news:d8p717$sam$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Sławek SWP" <s...@w...pl> napisał w
> wiadomości news:d8oj5v$97p$1@nemesis.news.tpi.pl...
>> W: news:d8n7id$jft$1@nemesis.news.tpi.pl
>> Podłączę się do pytania. Próbowałem dwa razy po prostu usmażyć (tylko sól
> i
>> pieprz), wyszły gumowate!
>
> Pociesz się, że nie tylko Tobie :(
> Pozdrowienia z Lublina - Gośka

Cześć!

Kilka dni temu kupiłem wędzonego rekina,
w całości, tak około 30 cm, też był gumowaty.
Ale smaczny. Może tak ma być?

Pozdrowienia. Krzysztof.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


5. Data: 2005-06-15 17:11:57

Temat: Re: steki z rekina
Od: "Alko" <N...@X...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "ktabaczynski" <k...@w...pl> napisał w wiadomości
news:d8p98u$7na$1@inews.gazeta.pl...
>
> Użytkownik "Gośka z Lublina" <g...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:d8p717$sam$1@nemesis.news.tpi.pl...
> >
> > Użytkownik "Sławek SWP" <s...@w...pl> napisał w
> > wiadomości news:d8oj5v$97p$1@nemesis.news.tpi.pl...
> >> W: news:d8n7id$jft$1@nemesis.news.tpi.pl
> >> Podłączę się do pytania. Próbowałem dwa razy po prostu usmażyć (tylko
sól
> > i
> >> pieprz), wyszły gumowate!
> >
> > Pociesz się, że nie tylko Tobie :(
> > Pozdrowienia z Lublina - Gośka
>
> Cześć!
>
> Kilka dni temu kupiłem wędzonego rekina,
> w całości, tak około 30 cm, też był gumowaty.
> Ale smaczny. Może tak ma być?

jadłem w BG w knajpie, kilka razy, fantastyczne i wogóle nie gumowte wręcz
przeciwnie, więc chyba nie za bardzo o to chodzi


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

beza...nie potrafię
comeback
Przepis na dobrą pizze (ciasto + reszta :))
jagniece szaszlyki (kofta) moja wersja
zostało mi dużo szynki po imprezie

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »