« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-07-09 14:24:41
Temat: Ryby z grillaMam pytanko, w jaki sposób piec rybki na grillu. Ostatnio piekłam na tackach
aluminiowych wcześniej posmarowanych oliwą, niestety wszystko się przypiekło
(a żar nie był aż tak silny), innym razem próbowałam łososia upiec w folii
aluminiowej, ale był raczej ugotowany. Poradźcie jak się z tym uporać.
Pozdrawiam serdecznie Dorunia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-07-09 14:40:55
Temat: Re: Ryby z grillaczesc
moj szwagier stary wedkarz najpirw zawiniete w folie, a pozniej dopieka na
takach, nie zauwazylam zeby sie przyklejaly, zawsze sa chrupiace na zewnatrz
i zawsze cale
Pozdrawiam Ula
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |