« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-07-09 14:15:13
Temat: pieczarki z grillaByly hitem "drugoplanowym" wczorajszego grilla. Duze ( bo sie troche kurcza)
odwracamy noga do gory i : solimy, pieprzymy, posypujemy suszonym tymiankiem
i kladziemy wiorek masla. I na ruszt, bezposrednio.Te hiciory przebily nawet
smakiem mojego ulubionego kabaczka z grilla. Przypomnialo mi to dawno zap
omniany smak z dziecinstwa , jak rodzice, po grzybobraniu kladli rydze na el
ektrycznej plytce kuchenki i podpiekali a potem tylko sol...
Jola L-L
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-07-11 01:57:42
Temat: Re: pieczarki z grilla
Użytkownik "Jola L-L" <j...@i...pl> napisał w wiadomości
news:9ice3v$m26$1@news.tpi.pl...
> Byly hitem "drugoplanowym" wczorajszego grilla. Duze ( bo sie troche
kurcza)
> odwracamy noga do gory i : solimy, pieprzymy, posypujemy suszonym
tymiankiem
> i kladziemy wiorek masla. I na ruszt, bezposrednio.Te hiciory przebily
nawet
> smakiem mojego ulubionego kabaczka z grilla. Przypomnialo mi to dawno
zap
> omniany smak z dziecinstwa , jak rodzice, po grzybobraniu kladli rydze na
el
> ektrycznej plytce kuchenki i podpiekali a potem tylko sol...
>
>
> Jola L-L
>
>
Moim zdaniem lepsze sa panierowane. Zjadam takich 0,5kg do prawie kazdego
obiadu :)))
pozdrawiam
mad1
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-07-13 07:51:47
Temat: Re: pieczarki z grilla
Mad-One wrote:
> Użytkownik "Jola L-L" <j...@i...pl> napisał w wiadomości
> news:9ice3v$m26$1@news.tpi.pl...
> > Byly hitem "drugoplanowym" wczorajszego grilla. Duze ( bo sie troche
> kurcza)
> > odwracamy noga do gory i : solimy, pieprzymy, posypujemy suszonym
> tymiankiem
> > i kladziemy wiorek masla. I na ruszt, bezposrednio.Te hiciory przebily
> nawet
> > smakiem mojego ulubionego kabaczka z grilla. Przypomnialo mi to dawno
> zap
> > omniany smak z dziecinstwa , jak rodzice, po grzybobraniu kladli rydze na
> el
> > ektrycznej plytce kuchenki i podpiekali a potem tylko sol...
> >
> >
> > Jola L-L
> >
> >
>
> Moim zdaniem lepsze sa panierowane. Zjadam takich 0,5kg do prawie kazdego
> obiadu :)))
>
> pozdrawiam
> mad1
Degustibus non disputatum. Podobno. ALe jednak rydz na blasze ale koniecznie
pieca węglowego. Taki trochę może i przybrudzony od sadzy... Nic lepszego
człowiek jeszcze nie wymyśłił
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |