Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!not-for-
mail
From: Wojtek Maj <w...@w...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: pieczarki z grilla
Date: Fri, 13 Jul 2001 09:51:47 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl
Lines: 33
Message-ID: <3...@w...pl>
References: <9ice3v$m26$1@news.tpi.pl> <9igbuu$jpo$1@news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: ws222.pekao.com.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.tpi.pl 995010880 20197 195.116.129.222 (13 Jul 2001 07:54:40 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: 13 Jul 2001 07:54:40 GMT
X-Accept-Language: en
X-Mailer: Mozilla 4.73 [en] (Win98; I)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:58507
Ukryj nagłówki
Mad-One wrote:
> Użytkownik "Jola L-L" <j...@i...pl> napisał w wiadomości
> news:9ice3v$m26$1@news.tpi.pl...
> > Byly hitem "drugoplanowym" wczorajszego grilla. Duze ( bo sie troche
> kurcza)
> > odwracamy noga do gory i : solimy, pieprzymy, posypujemy suszonym
> tymiankiem
> > i kladziemy wiorek masla. I na ruszt, bezposrednio.Te hiciory przebily
> nawet
> > smakiem mojego ulubionego kabaczka z grilla. Przypomnialo mi to dawno
> zap
> > omniany smak z dziecinstwa , jak rodzice, po grzybobraniu kladli rydze na
> el
> > ektrycznej plytce kuchenki i podpiekali a potem tylko sol...
> >
> >
> > Jola L-L
> >
> >
>
> Moim zdaniem lepsze sa panierowane. Zjadam takich 0,5kg do prawie kazdego
> obiadu :)))
>
> pozdrawiam
> mad1
Degustibus non disputatum. Podobno. ALe jednak rydz na blasze ale koniecznie
pieca węglowego. Taki trochę może i przybrudzony od sadzy... Nic lepszego
człowiek jeszcze nie wymyśłił
|