Data: 2001-07-13 07:51:47
Temat: Re: pieczarki z grilla
Od: Wojtek Maj <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Mad-One wrote:
> Użytkownik "Jola L-L" <j...@i...pl> napisał w wiadomości
> news:9ice3v$m26$1@news.tpi.pl...
> > Byly hitem "drugoplanowym" wczorajszego grilla. Duze ( bo sie troche
> kurcza)
> > odwracamy noga do gory i : solimy, pieprzymy, posypujemy suszonym
> tymiankiem
> > i kladziemy wiorek masla. I na ruszt, bezposrednio.Te hiciory przebily
> nawet
> > smakiem mojego ulubionego kabaczka z grilla. Przypomnialo mi to dawno
> zap
> > omniany smak z dziecinstwa , jak rodzice, po grzybobraniu kladli rydze na
> el
> > ektrycznej plytce kuchenki i podpiekali a potem tylko sol...
> >
> >
> > Jola L-L
> >
> >
>
> Moim zdaniem lepsze sa panierowane. Zjadam takich 0,5kg do prawie kazdego
> obiadu :)))
>
> pozdrawiam
> mad1
Degustibus non disputatum. Podobno. ALe jednak rydz na blasze ale koniecznie
pieca węglowego. Taki trochę może i przybrudzony od sadzy... Nic lepszego
człowiek jeszcze nie wymyśłił
|