| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-04-10 13:56:33
Temat: Skóra z boczku i co dalej? ;-)wlasnie robie boczek, odkroilem poterzny kawal skory i nie mam pomyslu
co z nim zrobic, jakbym mial kota to perwnie bym mu dal zjesc ale moze
macie jakies ciekawe pomysly z zagosopdarownie tego czegos? ;-)
KLeju
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-04-10 13:57:00
Temat: Re: Skóra z boczku i co dalej? ;-)
Uzytkownik "KLeju" <k...@f...onet.pl> napisal w wiadomosci
news:e1do3p$1bqj$1@node1.news.atman.pl...
> wlasnie robie boczek, odkroilem poterzny kawal skory i nie mam pomyslu
> co z nim zrobic, jakbym mial kota to perwnie bym mu dal zjesc ale moze
> macie jakies ciekawe pomysly z zagosopdarownie tego czegos? ;-)
> KLeju
niezaleznie jaka to skóra...surowa czy wedzona...swietnie sie sprawdzi w
kapuscie kapusniaku itp...
Marek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-04-10 13:57:55
Temat: Re: Skóra z boczku i co dalej? ;-)
Le lundi 10 avril 2006 ? 15:56:33, dans <e1do3p$1bqj$1@node1.news.atman.pl> vous
écriviez :
> wlasnie robie boczek, odkroilem poterzny kawal skory i nie mam pomyslu
> co z nim zrobic, jakbym mial kota to perwnie bym mu dal zjesc ale moze
> macie jakies ciekawe pomysly z zagosopdarownie tego czegos? ;-)
> KLeju
Zrob cassoulet. Bez wieprzowej skory cassoulet nie ma sensu (ani
wlasciwej konsystencji).
Ewcia
--
Niesz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2006-04-10 14:14:28
Temat: Re: Skóra z boczku i co dalej? ;-)> Zrob cassoulet. Bez wieprzowej skory cassoulet nie ma sensu (ani
> wlasciwej konsystencji).
HM, A CO TO JEST? ;->
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2006-04-10 14:15:15
Temat: Re: Skóra z boczku i co dalej? ;-)
"KLeju" <k...@f...onet.pl> wrote in message
news:e1do3p$1bqj$1@node1.news.atman.pl...
> wlasnie robie boczek, odkroilem poterzny kawal skory i nie mam pomyslu co
> z nim zrobic, jakbym mial kota to perwnie bym mu dal zjesc ale moze macie
> jakies ciekawe pomysly z zagosopdarownie tego czegos? ;-)
> KLeju
Pokroic na mala kostke i dorzucic do fasoli lub grochu ( na poczatku
gotowania, aby zdazyla sie ugotowac).
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2006-04-10 14:58:21
Temat: Re: Skóra z boczku i co dalej? ;-)
Le lundi 10 avril 2006 ? 16:14:28, dans <e1dp5c$1buf$1@node1.news.atman.pl> vous
écriviez :
>> Zrob cassoulet. Bez wieprzowej skory cassoulet nie ma sensu (ani
>> wlasciwej konsystencji).
> HM, A CO TO JEST? ;->
To jest poludniowoeuropejska odmiana fasolki po bretonsku...
Przykladowy przepis np. tu :
http://kuchnia.gazeta.pl/kuchnia/2,54041,,,,31861470
,P_KOBIETA_PRZEPISY.html
Robie mniej wiecej jak w tym przepisie, zamiast gesi dodac ostatnio jagnieciny
Ewcia
--
Niesz
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2006-04-10 15:14:19
Temat: Re: Skóra z boczku i co dalej? ;-)KLeju napsal(a):
> wlasnie robie boczek, odkroilem poterzny kawal skory i nie mam pomyslu
> co z nim zrobic,
Posmarowac malowane jajka, zeby uzyskaly polysk.
Ludek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2006-04-10 15:16:13
Temat: Re: Skóra z boczku i co dalej? ;-)Uzytkownik "KLeju" <k...@f...onet.pl> napisal w wiadomosci
news:e1do3p$1bqj$1@node1.news.atman.pl...
Nie sluchaj ich wszystkich - pokrój w kwadraty dosc male i usmaz na patelni,
az zrobia sie chrupiace, brazowe i lekko pozwijane. I pal szesc kalorie,
przegrycha cudowna.
Pozdrawiam,
Akulka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2006-04-10 16:27:07
Temat: Re: Skóra z boczku i co dalej? ;-)Dnia Mon, 10 Apr 2006 15:56:33 +0200, KLeju napisał(a):
> wlasnie robie boczek, odkroilem poterzny kawal skory i nie mam pomyslu
> co z nim zrobic, jakbym mial kota to perwnie bym mu dal zjesc ale moze
> macie jakies ciekawe pomysly z zagosopdarownie tego czegos? ;-)
> KLeju
mozna dac do zurku, niektorzy lubia tlusty zurek.
K.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
10. Data: 2006-04-10 18:15:26
Temat: Re: Skóra z boczku i co dalej? ;-)
Użytkownik "KLeju" <k...@f...onet.pl> napisał w wiadomości
news:e1do3p$1bqj$1@node1.news.atman.pl...
> wlasnie robie boczek, odkroilem poterzny kawal skory i nie mam pomyslu
> co z nim zrobic, jakbym mial kota to perwnie bym mu dal zjesc ale moze
> macie jakies ciekawe pomysly z zagosopdarownie tego czegos? ;-)
do grochówki ją! a jesli za duża to resztę do zamrazarki na później...
--
serdeczności! zbisa (Wierny Czytacz Grupy)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |