| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: Karmakoma <k...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Skóra z boczku i co dalej? ;-) Date: Mon, 10 Apr 2006 18:27:07 +0200 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 10 Message-ID: <1i74sncgw9pu7$.ef3uw1phahuc$.dlg@40tude.net> References: <e1do3p$1bqj$1@node1.news.atman.pl> Reply-To: k...@u...pl NNTP-Posting-Host: do-atman-2.halleracaffe.broadband.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1144686425 35 85.232.232.102 (10 Apr 2006 16:27:05 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 10 Apr 2006 16:27:05 +0000 (UTC) X-User: karmakoma User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.14.1pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:265425 Ukryj nagłówki Dnia Mon, 10 Apr 2006 15:56:33 +0200, KLeju napisał(a): | |
Zobacz także