| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.atman.pl!not-for-mail From: KLeju <k...@f...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Skóra z boczku i co dalej? ;-) Date: Mon, 10 Apr 2006 16:14:28 +0200 Organization: ATMAN Lines: 4 Message-ID: <e1dp5c$1buf$1@node1.news.atman.pl> References: <e1do3p$1bqj$1@node1.news.atman.pl> <2290781304$20060410155756@ewcia.kloups> NNTP-Posting-Host: host-195.225.121.1.bait.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: node1.news.atman.pl 1144678380 45007 195.225.121.1 (10 Apr 2006 14:13:00 GMT) X-Complaints-To: a...@a...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 10 Apr 2006 14:13:00 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7.12) Gecko/20050915 X-Accept-Language: en-us, en In-Reply-To: <2290781304$20060410155756@ewcia.kloups> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:265403 Ukryj nagłówki > Zrob cassoulet. Bez wieprzowej skory cassoulet nie ma sensu (ani | |
Zobacz także