| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-03-27 23:32:46
Temat: SłomkiWitam,
Znów pomarudzę. Nie wiem jak u was, ale u mnie można kupić w sklepach słomki
takie długie obsypane cukrem na wagę. Przymierzam się je zrobić, ale mam
pytanie. Czy ktoś je zrobił już? Czy jest jakiś przepis? Czy robi się je ze
zwykłego ciasta ptysiowego? -bo na mój gust to są może nie twardsze, ale z
deka inne, chrupiące.
No, proszę, to trzy pytania, nie jedno. Mam nadzieję, że mogę liczyć chociaż
na jedną odpowiedź.
Serdeczne buziaki,,,
Akulka - zakichana, a psik (zdradliwe ciepło)
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |