| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-03-27 22:07:09
Temat: ser - jaki?! prosze o szybka pomocwitam!
Jutro wielkie gotowanie, a ja mam zagwostke.
Jadlam taka dobra pizze, gdzie wydawalo mi sie, iz byl z "zwyczajnym" zoltym
serem ser plesniowy. I wlasnie chcialabym sie tak dowiedziec - bo moze
wiecie - jaki to mogl byc... chce go wykorzystac do troche innej potrawy...
bo ogolenie chodzi o to, ze chce uzyskac taki melanz smakowy z tych serow -
aby otrzymac cos podobnego - bardzo slonego i ciagnacego sie :)
z gory dzieki
--
Demona
-----
"Mow do mnie jeszcze..."
Kazimierz Przerwa-Tetmajer
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-03-28 09:56:24
Temat: Re: ser - jaki?! prosze o szybka pomoc
"Demona" <v...@o...pl> wrote in message
news:b5vsk5$nm7$1@nemesis.news.tpi.pl...
> witam!
> Jutro wielkie gotowanie, a ja mam zagwostke.
> Jadlam taka dobra pizze, gdzie wydawalo mi sie, iz byl z "zwyczajnym"
zoltym
> serem ser plesniowy. I wlasnie chcialabym sie tak dowiedziec - bo moze
> wiecie - jaki to mogl byc...
Witaj, z moich dośwadczeń z pizzami "wieloserowymi" zdecydowanie najlepiej
smakuje rokpol lub blue cheese jeśli chodzi o sery pleśniowe. ednak nie moga
one być baza tej serowej mieszanki ponieważ sa strasznie słone.
powodzenia
Robo
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |