|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Akulka" <s...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Ssposób na "wyluzowanie" kury bądż kuraka Date: Fri, 17 Mar 2006 01:29:30 +0100 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 15 Message-ID: <dvcvsl$9s8$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: 213-238-64-59.adsl.inetia.pl X-Trace: inews.gazeta.pl 1142555349 10120 213.238.64.59 (17 Mar 2006 00:29:09 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 17 Mar 2006 00:29:09 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:263272 Ukryj nagłówki Pytanie wraca co jakiś czas, a że sztuka nie całkowicie łatwa ani przyjemna, |
Zobacz także