« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-03-28 07:00:28
Temat: Re: Typy maki
Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@w...net> napisał w
wiadomości news:3CA222C1.4EF78384@west.net...
>
>
> Ania Onet wrote:
> >
> > Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@w...net> napisał w
wiadomości
> > news:3CA206DE.B6CADAD0@west.net...
> >
> > (...)
> > >, a gluten trzymam w zamrazalniku.
> >
> > dlaczego w zamrażalniku?
>
>
> Hmmm, sama nie wiem, mysle, ze dlatego, ze trzymam ja ponad rok
i boje
> sie, ze mi sie zestarzeje. Moze nie, ale stara maka ma zapach,
ktorego
> ja nie cierpie. Mysle, ze gluten tez moze nabyc takiego zapachu
z czasem.
> MB
Powiedz czego nie przechowujesz w lodówce ??? ;-))
To chyba taka amerykańska specjalność - lodówka wielkości szafy
trzydrzwiowej. ;-)))
pozdr.Alex
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-03-28 08:24:56
Temat: Re: Typy maki
Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@w...net> napisał w wiadomości
news:3CA222C1.4EF78384@west.net...
>
>
> Hmmm, sama nie wiem, mysle, ze dlatego, ze trzymam ja ponad rok i boje
> sie, ze mi sie zestarzeje. Moze nie, ale stara maka ma zapach, ktorego
> ja nie cierpie. Mysle, ze gluten tez moze nabyc takiego zapachu z czasem.
> MB
glutem rok powinien wytrzymać w normalnych, nie zamrażalnikowych warunkach.
pozdr
Ania
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-03-28 15:44:16
Temat: Re: Typy maki
Aleksander Kłosiewicz wrote:
> Powiedz czego nie przechowujesz w lodówce ??? ;-))
> To chyba taka amerykańska specjalność - lodówka wielkości szafy
> trzydrzwiowej. ;-)))
> pozdr.Alex
Rzeczywiscie, nauczylam sie w Ameryce trzymac wszystko co mozna w
lodowce. Mysle, ze glownie z powodu karaluchow w Nowym Yorku, ale teraz
tak sie przyzwyczailam, ze trudno mi nie trzymac otwartych, napoczetych
opakowan jedzenia w szafce, musi byc lodowka. Miod tylko biedaczek
samotnie w szafce stoi, razem z puszkami i nieotwartymi sloikami.
MB
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |