|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.onet.pl!not-for From: "Anna Styś" <a...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: blanszowanie Date: Tue, 25 Feb 2003 15:28:32 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 6 Sender: a...@p...onet.pl@chello062179057149.chello.pl Message-ID: <b3fu4r$hco$1@news.onet.pl> Reply-To: "Anna Styś" <a...@p...onet.pl> NNTP-Posting-Host: chello062179057149.chello.pl X-Trace: news.onet.pl 1046182875 17816 62.179.57.149 (25 Feb 2003 14:21:15 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 25 Feb 2003 14:21:15 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:147812 Ukryj nagłówki Co to znaczy blanszować? Mam w przepisie żeby paprykę zblanszować i nie wiem |
Zobacz także