|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.ipartners.pl!news.internetia.pl!news.tpi.pl!news.onet.pl !not-for-mail From: "Sylwana_K" <s...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: brik Date: Sat, 11 Aug 2001 15:44:46 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 3 Sender: s...@p...onet.pl@pa55.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: <9l3csj$4tm$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: pa55.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl X-Trace: news.onet.pl 997537491 5046 213.77.202.55 (11 Aug 2001 13:44:51 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 11 Aug 2001 13:44:51 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:62184 Ukryj nagłówki Czy zna ktos moze przepis na ten tunezyjski przysmak? |
Zobacz także