| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-11-23 23:49:42
Temat: Re: ciasto dla FrancuzaOn Mon, 2003-11-24 at 00:02, Ewa (siostra Ani) N. wrote:
> Dans la news:1069624546.19982.12.camel@cosmos,
> Kot <m...@p...onet.pl> a ĂŠcrit:
> > On Sun, 2003-11-23 at 22:58, Ewa (siostra Ani) N. wrote:
> >
> >> Trzeba to "sprzedawac" jako gateau au fromage blanc, wtedy lubia ;-)
> >
> > Dobre ;)) Tak bede robic (jak tylko wyprodukuje ser - ile trzeba mleka
> > na kilo - tak mniej-wiecej?)
>
> Dwa litry pelnego mleka to okolo 500-600 g twarogu.
Dzieki, czyli cztery na moja standardowa porcje, hmmmm...
> Ale sprobuj Saint-Florentin do sernika :-)
Dobra, ale teraz zywimy sie lodami (mam sorbetiere !!!!)
--
Kot <m...@p...onet.pl>
--
Zaloz prywatne forum:
http://forum.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-11-24 23:14:17
Temat: Re: ciasto dla FrancuzaFrom: "f." <...@p...onet.pl>
| PS. o co pyta Francuz taksowkarza w obcym kraju? - "Gdzie tu mozna
| znalezc francuska restauracje?" :-))))))
zawszec to bardziej sympatyczne, nizli pytanie o MCDonalda...
zatem trzymajmy kciuki za tym, by te restauracje francuskie powstawaly :-)
przynajmniej smakowicie bedziemy jesc i my i oni
Barbara
--
Zaloz prywatne forum:
http://forum.onet.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |