« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2000-12-16 00:15:18
Temat: ciasto francuskie - pilneByło sobie takie u mnie w zamrażalniku...mrożone... dopóki ojciec nie
rozmroził lodówki.... rano...
Wiem, że nie można go z powrotem zamrażać, ale czy ktoś wie jak długo
jeszcze (i czy w ogóle) będzie zdatne do użytku?
jagut
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2000-12-18 08:49:44
Temat: Re: ciasto francuskie - pilneHej. Niestety nie bedzie do uzytku :(
Ciasto francuskie mrozone, przed pieczeniem tylko lekko sie rozmraza i
od razu nadziewa np. jabkiem z cynamonem, nacina odpowiednio, smaruje
bialkiem i hop do pieca :) i mamy pyszny strudel jabkowy ...
Magdula
jagut wrote:
>
> Było sobie takie u mnie w zamrażalniku...mrożone... dopóki ojciec nie
> rozmroził lodówki.... rano...
> Wiem, że nie można go z powrotem zamrażać, ale czy ktoś wie jak długo
> jeszcze (i czy w ogóle) będzie zdatne do użytku?
>
> jagut
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2000-12-18 19:43:39
Temat: Re: ciasto francuskie - pilne
"Magda Rzepka" wrote in message
> Hej. Niestety nie bedzie do uzytku :(
> Ciasto francuskie mrozone, przed pieczeniem tylko lekko sie rozmraza i
> od razu nadziewa np. jabkiem z cynamonem, nacina odpowiednio, smaruje
> bialkiem i hop do pieca :) i mamy pyszny strudel jabkowy ...
Dzięki, przynajmniej będę wiedziała na przyszłość, bo mając takie
podejrzenia - wyrzuciłam :).
jagut
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |