From: "bartek rogalewicz" <r...@r...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: [ cuisine.pl ] Nóż, widelec i... myszka !
Date: Wed, 19 Jul 2000 11:48:25 +0200
Lines: 34
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200
NNTP-Posting-Host: opa-234.dialup.poznan.supermedia.pl
X-Original-NNTP-Posting-Host: opa-234.dialup.poznan.supermedia.pl
Message-ID: <3...@n...vogel.pl>
X-Trace: 19 Jul 2000 11:49:12 +0200, opa-234.dialup.poznan.supermedia.pl
X-Complaints-To: U...@n...vogel.pl
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.k.pl!news.vogel
.pl!opa-234.dialup.poznan.supermedia.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:31449
Ukryj nagłówki
Witam wszystkich serdecznie.
Przyznaje bez bicia,
ze nie jestem kulinarnym Adamem Slodowym,
chcialbym jednak Wam zaproponowac przechadzke...
http://cuisine.pl
to nowy serwis dla wszystkich, ktorzy lubia gotowac,
jesc lub po prostu kulinarne przygody.
Wszystkie publikowane receptury sa przygotowywane
z kucharzami i barmanami z polskich restauracji,
kazdej towarzysza tez specjalnie wykonane fotografie.
Stale rubryki to Danie tygodnia, Wino tygodnia i Drink
tygodnia.
Oprocz nich nieco swiezych informacji, recenzje ksiazek,
reportaze, menu w sztuce i literaturze.
Zachecam do wypelnienia formularza prenumeraty -
co tydzien wsrod wszystkich prenumeratorow
losowana bedzie ksiazka kulinarna.
W tym tygodniu - Jak powstalo Chlopskie Jadlo -
piora Jana Kosciuszko z autografem.
Prosze tez o wszelkie uwagi i sugestie -
chcialbym, zeby publikowane materialy
byly dla Was jak najbardziej ciekawe i przydatne...
Pozdrowienia
Bartek Rogalewicz
http://cuisine.pl
r...@r...com
|