From: "bartek rogalewicz" <r...@r...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: [ cuisine.pl ] Noz, widelec i... myszka ! (3)
Date: Fri, 18 Aug 2000 07:06:24 +0200
Lines: 61
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200
NNTP-Posting-Host: opa-207.dialup.poznan.supermedia.pl
X-Original-NNTP-Posting-Host: opa-207.dialup.poznan.supermedia.pl
Message-ID: <3...@n...vogel.pl>
X-Trace: 18 Aug 2000 07:06:08 +0200, opa-207.dialup.poznan.supermedia.pl
X-Complaints-To: U...@n...vogel.pl
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.k.pl!news.vogel
.pl!opa-207.dialup.poznan.supermedia.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:32480
Ukryj nagłówki
[ http://cuisine.pl ]
Internetowy świat dobrego smaku
redagowany wspólnie z polskimi
szefami kuchni, barmanami i restauratorami.
Masz pomysł?
Organizujesz imprezę kulinarną?
Chcesz zaprezentować swoje produkty?
Napisz do nas, my napiszemy o Tobie !
m...@c...pl
Nieustajacy konkurs dla prenumeratorow -
w tym tygodniu do wygrania Mala Ksiega Ziol
oraz 2 egzemplarze dwumiesiecznika Swiat Win -
szczegoly na stronie glownej.
W tym
tygodniu ---------------------
- Supersteki z Elkopolu - tajemnica szefow kuchni
- Nie tylko alkohol zadowala barmana
- receptury i fotografie z najnowszych
Wielkopolskich Igraszek Kulinarnych
Stałe
rubryki -----------------------
- Drink tygodnia - Mary Pickford
(poleca master bartender Marian Adamski)
- Wino Tygodnia - Chateauneuf-Du-Pape
(poleca Wojciech Lupinski - prezes Klubu Milosnikow Win)
Ponadto ---------------------
- Kto zostanie ziemniaczanym mistrzem Polski?
Kartofel Party już we Wrześniu !
Publikujemy informacje oraz regulamin
konkursu adresowanego do wszystkich
kucharzy.
- Krakowiak wsrod najlepszych sommelierow Europy
- Receptury Zbigniewa Sekuły - szefa kuchni
restauracji Wierzynek oraz
Bernarda Lussiany z warszawskiego Hotelu Bristol
-------------------------------
http://cuisine.pl
Zapraszamy !
Redakcja [ cuisine.pl ].
|