|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.icm.edu.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "asia" <a...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: do adioli (buleczki) Date: Thu, 4 Oct 2001 12:21:03 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl Lines: 7 Message-ID: <9phd5t$7ip$1@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: rtr.hanslik.com.pl X-Trace: news.tpi.pl 1002190845 7769 195.116.55.182 (4 Oct 2001 10:20:45 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: 4 Oct 2001 10:20:45 GMT X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2014.211 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2014.211 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:72977 Ukryj nagłówki mam pytanie o przepis, ktory kiedys podawalas - buleczki parzone. Bardzo |
Zobacz także