Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!pwr.wroc.pl!panorama
.wcss.wroc.pl!ict.pwr.wroc.pl!not-for-mail
From: "eazy77" <i...@w...net>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: funkcja niskich temperatur vs System automatycznego zagotowania
Date: Tue, 24 Dec 2002 16:22:30 +0100
Organization: Wroclaw University of Technology, Poland
Lines: 20
Message-ID: <au9u2n$fj9$1@okapi.ict.pwr.wroc.pl>
NNTP-Posting-Host: nat-ld2.tvsat364.lodz.pl
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:139770
Ukryj nagłówki
Witam
Zamierzam kupic plyte ceramiczna i po dlugim namysle i przegladaniu archiwum
do wyboru ma dwie whirpool i amica
whirpool- bez timera, ale z funkcja niskich temperatur, ktora pozwala na
utrzymanie stalej temp. w garnku 70 C lub 40 C,
amica- timer i system automatycznego zagotowania pozwalajacy na sterowanie
intensywnoscia grzania w czasie (np na maksa przez 3 min, potem np przez 2
min na 1).
Zastanawiam sie ktora funkcja bedzie bardziej uzyteczna, a moze cos innego
przemawia za tymi modelami o to dane
http://www.amica.com.pl/prods.php?pID=PS1030&cID=74
http://www.centrum2000.com.pl/wip02/z/z.php?id=wk_0i
kvs1wju&p=183&x=wh
Prosze o porade
Skladam wszystkim najlepsze zyczenia z okazji Swiat Bozego Narodzenia
Robert Kowalczyk
|