| następny post » | |
|
Reply-To: "Ewap" <e...@b...wroc.usun.to.pl> From: "Ewap" <e...@b...wroc.usun.to.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: gotowanie strączkowych Date: Tue, 20 Sep 2005 23:10:24 +0200 Lines: 6 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-RFC2646: Format=Flowed; Original X-Antivirus: avast! (VPS 0538-4, 2005-09-20), Outbound message X-Antivirus-Status: Clean NNTP-Posting-Host: 212.127.91.116 X-Original-NNTP-Posting-Host: 212.127.91.116 Message-ID: <43307ac4$1@news.vogel.pl> X-Trace: news.vogel.pl 1127250628 212.127.91.116 (20 Sep 2005 23:10:28 +0200) X-Authenticated-User: newsvogel X-Complaints-To: U...@n...vogel.pl Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!news.vogel.pl!not-for-m ail Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:248277 Ukryj nagłówki Mam wrażenie, że niektóre straczkowe (suche) powinno gotować się w wodzie, w | |
Zobacz także