Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia jabluszka, jabluszka

Grupy

Szukaj w grupach

 

jabluszka, jabluszka

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »


1. Data: 2000-10-05 09:17:53

Temat: jabluszka, jabluszka
Od: "Joanna Gacka" <j...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

dostalismy od tescia skrzynke jablek, ok 30 kg... zrobie szarlotke i
nalesniki ale reszte chcialabym jakos zakonserwowac... jest maly szkopul -
nie mam sloikow (jestesmy wlasnie po przeprowadzce i zadzialalo prawo
murphy'ego - sloikow gora stoi w starej piwnicy w Gdansku a my jestesmy w
Olawie)... zastanawiam sie czy jakos mozna takie jablka zamrozic, na
przyklad jako przecier i potem jak juz sloiki beda to jeszcze raz przesmazyc
i wrzucic....
J.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także

1. Data: 2000-11-01 14:22:02

Temat: Re: jabluszka, jabluszka
Od: "dla wtajemniczonych Piernix" <k...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Joanna Gacka" <j...@o...pl> napisał w wiadomości
news:39dc3abc@news.vogel.pl...
> dostalismy od tescia skrzynke jablek, ok 30 kg... zrobie szarlotke i
> nalesniki ale reszte chcialabym jakos zakonserwowac... jest maly szkopul -
> nie mam sloikow (jestesmy wlasnie po przeprowadzce i zadzialalo prawo
> murphy'ego - sloikow gora stoi w starej piwnicy w Gdansku a my jestesmy w
> Olawie)... zastanawiam sie czy jakos mozna takie jablka zamrozic, na
> przyklad jako przecier i potem jak juz sloiki beda to jeszcze raz
przesmazyc
> i wrzucic....
Możesz je ususzyć


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

co z soczewicy?
Re: GLOSUJMY NA MARIANA KRZAKLEWSKIEGO
GLOSUJMY NA MARIANA KRZAKLEWSKIEGO
Sposob na przeziebienie
salata lodowa

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

To.
Gruszkami zasypanam!
Arszenik w ryzu
jabłka
Moje kuchenne ,,teorie" ?

zobacz wszyskie »



  X   Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X