« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-05-11 09:49:14
Temat: jadlem jesiotraUdalo mi sie zakupic u hodowcy zywego
jesiotra pani dodaje równiez inf. jak
go oporzadzic i przyrzadzic.
Polecala jesiotra po królewsku
/zapiekany, oblany smietana z
pieczarkami i jajkami/ - pycha
Ciekawostka jest to, ze ta ryba nie ma w
ogóle osci tylko kregoslup w postaci
bialo-przezroczystego walka o srednicy
ok. 8 mm mieso jest bardzo smaczne i
goraco polecam
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-05-11 10:11:28
Temat: Re: jadlem jesiotraUzytkownik "kw" <k...@a...wbc.lublin.pl> napisal w wiadomosci
news:3AFBB59A.A2BF33FB@avalon.wbc.lublin.pl...
> Ciekawostka jest to, ze ta ryba nie ma w
> ogóle osci tylko kregoslup w postaci
Bo jest, zdaje sie, chrzestnoszkieletowa, jak rekin.
Jader
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |