« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-11-29 11:56:06
Temat: Re: jak ugotować ryż by...
"DonJose" <d...@a...com> wrote in message
news:20021128230002.10909.00000307@mb-cu.aol.com...
> Jaki ryz masz do swojej dyspozycji? Na sypko najlepiej gotowac indyjski
Ja gotuje american long grain rice ktory jest najtanszy tutaj a i smaczny
:-)
pozdr,
sarna
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-11-30 04:18:08
Temat: Re: jak ugotować ryż by...>> Jaki ryz masz do swojej dyspozycji? Na sypko najlepiej gotowac indyjski
>
>Ja gotuje american long grain rice ktory jest najtanszy tutaj a i smaczny
>:-)
>pozdr,
Veni vidi. Mnie sie z tym nie bardzo udawalo. Ale sprobuj sposobu, ktory
podalem. I napisz z jakim skutkiem.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-12-04 18:30:45
Temat: Re: jak ugotować ryż by...
Użytkownik "Adam" <a...@s...pl> napisał w wiadomości
news:arp8j6$1ok$1@pippin.warman.nask.pl...
> Aby dobrze wchłaniał gęste sosy.
>
> Ryż sypki to podstawa wielu kuchni: indonezyjskiej, niektórych chińskich,
> malajskiej ...
A poza tym jak się klei to nie jest zbyt smaczny.
Pozdrawiam, Vicky S
(~11.06.2003)
www.republika.pl/vickys81
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |