|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!newsfeed.tpinter net.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Joa" <j...@w...bezspamupl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: karkówka a estragon Date: Fri, 17 Dec 2004 13:50:10 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 8 Message-ID: <cpukte$prg$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: afd22.internetdsl.tpnet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1103288046 26480 83.16.133.22 (17 Dec 2004 12:54:06 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 17 Dec 2004 12:54:06 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1478 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1478 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:225494 Ukryj nagłówki mam zapytanie, będę robić pieczeń z karkówki, wpierw ją dam na noc do |
Zobacz także