Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia kawa po staropolsku

Grupy

Szukaj w grupach

 

kawa po staropolsku

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 41


« poprzedni wątek następny wątek »

41. Data: 2007-08-18 06:19:56

Temat: Re: kawa po staropolsku
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"BBjk" <b...@q...pl> wrote in message
news:fa6265$6io$1@inews.gazeta.pl...

Większość z tego moja babcia gotowała - zupę kminkową. Ona też kupiła na
targu ser klagany czyli twaróg, którego skrzep powstał w wyniku
oddziaływania podpuszczki - ten był na naturalnej podpuszczce. Początkowo mi
nie smakował, ale za chwilę (łakomczuch był i jest ze mnie) zjadłem prawie
cały.
Sery podpuszczkowe są bazą do produkcji serów żółtych.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : 1 ... 4 . [ 5 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

NAPOJE EKO
zywnosc ekologiczna Poznan
SMS
jak temp. wypieku rolady wieprzowej?
KOLACJA

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »