Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia lukier

Grupy

Szukaj w grupach

 

lukier

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 2


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2005-10-27 07:43:04

Temat: lukier
Od: "Syla" <s...@x...pl> szukaj wiadomości tego autora

Jak zrobić lukier aby był tak lepki jak na pączkach się zdarza. Mnie lukier
wychodzi twardy, po zastygnięciu oczywiście, potem odpada płatkami. A ja
chciałabym taki cieknący po palcach




› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2005-10-27 07:55:31

Temat: Re: lukier
Od: "Martka" <b...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Syla" <s...@x...pl> napisał w wiadomości
news:djq0fg$rng$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Jak zrobić lukier aby był tak lepki jak na pączkach się zdarza. Mnie
lukier
> wychodzi twardy, po zastygnięciu oczywiście, potem odpada płatkami. A ja
> chciałabym taki cieknący po palcach

wiecej cytryny, tylko z wyczuciem i metoda brob i bledow. no i wydaje mi
sie, ze musi byc gotowany

--
pzdr
marta
http://lilypie.com/baby3/030327/3/4/1/+0


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Kapusta kiszona
THERMOMIX-pytanie
[PRZEPIS] Sałatka z dużą ilością czosnku;)
przepis na kaczkę
ups - te nachos

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »