| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfe ed.tpinternet.pl!nemesis.news.tpi.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-m ail From: "Syla" <s...@x...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: lukier Date: Thu, 27 Oct 2005 09:43:04 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 7 Message-ID: <djq0fg$rng$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: 80.48.166.129 X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1130399024 28400 80.48.166.129 (27 Oct 2005 07:43:44 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 27 Oct 2005 07:43:44 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1437 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1441 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:251237 Ukryj nagłówki Jak zrobić lukier aby był tak lepki jak na pączkach się zdarza. Mnie lukier | |
Zobacz także