Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not
-for-mail
From: "*madzik*" <m...@b...op.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: maszyna do pieczenia chleba - pytania o modele
Date: Mon, 5 Jan 2004 22:51:50 +0100
Organization: news.onet.pl
Lines: 29
Sender: m...@o...pl@h101n2fls33o292.telia.com
Message-ID: <btcmbi$qdm$1@news.onet.pl>
NNTP-Posting-Host: h101n2fls33o292.telia.com
X-Trace: news.onet.pl 1073339570 27062 217.210.81.101 (5 Jan 2004 21:52:50 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 5 Jan 2004 21:52:50 GMT
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:185620
Ukryj nagłówki
Witam,
Google nie dal mi wiazacej odpowiedzi na pare pytan w tym temacie....
1. Czy Kenwood BM 200 (obudowa - bialy plastik) oraz BM 258 (obudowa srebrne
alu plus troche czarnego plastiku) to "to samo", tyle ze w innym kolorze? Z
opisu funkcji wynikaloby cos takiego...
2. Czy warto sie w ogole zastanawiac nad zakupem maszyny AFK BM 2?
3. AFK u nas jest ponad 2x tansze niz Kenwood BM 200 oraz ponad 3x tansze
niz BM 258. Czy Kenwood jest faktycznie na tyle lepszy, ze warto raczej
zainwestowac w BM 200 niz w AFK?
4. Czy one sa "pionowe" czy "poziome"? Bo nie widzialam nigdy ic na zywca, a
ze zdjec nie umiem wywnioskowac.
Pytam o te modele, bo akurat te udalo mi sie znalezc w mojej okolicy, a
chcemy kupic w miare szybko (zapasy polskiego chleba sie koncza ;-) )
Nie znam osobiscie nikogo, kto by ich uzywal, a cala moja wiedza pochodzi
glownie z tej grupy, tyle, ze zostalo mi jeszcze pare watpliwosci...
nie pytam o przepisy, bo tych juz znalazlam sporo, troche bedzie pewnie tez
w instrukcji ;-).
dzieki za pomoc,
--
Pozdrawiam cieplo,
Magda
|