« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-03-17 18:40:12
Temat: piers z kaczki i patelnia grillowaWitam!
jak w temacie. czy to dobry pomysl? jezeli tak, to ile minut na strone?
dopiec w piekarniku?
pzdr
tomek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-03-17 20:25:50
Temat: Re: piers z kaczki i patelnia grillowatomolek wrote:
>Witam!
>jak w temacie. czy to dobry pomysl? jezeli tak, to ile minut na strone?
>dopiec w piekarniku?
>
>
Dobry chyba, zalezy czy patelnia dosc gleboka na wytopiony tluszcz ;)
Piers z kaczki robi sie bez tluszczu. Skore ponacinac tak do polowy
warstwy tluszczu w kratke, polozyc ta strona na patelnie, na sredni
ogien, jak bedzie ladnie zabrazowiona to przerzucic na druga strone, tez
zezlocic, pokroic w plastry i zastanowic sie, czy lubi sie tak bardzo
krwisto, czy jednak troche mniej. Jak mniej, to wrzucic jeszcze na 2-3
minuty do piekarnika, moze 5.
Kot, co jadl kacza piers wczoraj wlasnie, z jablkami i cydrem i z
surowka z cykorii.
____________________________________________________
_______
Yahoo! Messenger - NEW crystal clear PC to PC calling worldwide with voicemail
http://uk.messenger.yahoo.com
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-03-19 18:41:36
Temat: Re: piers z kaczki i patelnia grillowano i za bardzo ja wymeczylem..... :( za dlugo potem w piekarniku.
dzieki i pzdr
t
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |