Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia rosol

Grupy

Szukaj w grupach

 

rosol

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-01-23 10:55:04

Temat: Re: rosol
Od: "JerzyN" <0...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "batory" <b...@w...pl> napisał
> > A wedlin ostatnio staram sie nei trzyma w lodowce wiecej niz 2 dni.
> >
> A wędliny jak sie zrobią z lekka obslizgłe to można umyć ludwikiem, dobrze
> wypłukać, pokroić w kosteczkę, usmażyć i na tym zrobić jajecznicę. [...]

Smacznego. Łubię dowcipy ale tu już przesadzasz.
:-(

> P.S. w ostateczności zawsze można dać psu.

Żal by mi go było, zresztą on takiego g... nie jada.
:-(

--
Pozdrawiam, Jerzy


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2004-01-23 11:01:38

Temat: Re: rosol
Od: "JerzyN" <0...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "Marcin E. Hamerla" <X...@X...Xonet.Xpl.remove_X>
[...]
> Matka mojego przyjaciela jest technologiem zywnosci:
> ona nigdy nic nie miala przeciw przechowywaniu zup przez kilka dni.

Znam też taką osobę, moje dziecię jak od nich wraca to jest zawsze głodne bo
konsekwentnie odmawia poczęstunku. Zgadnij dlaczego.
:-)))
--
Pozdrawiam, Jerzy


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-01-23 11:02:59

Temat: Re: rosol
Od: "JerzyN" <0...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "Marcin E. Hamerla" <
> Niby dlaczego rosol mialby kwasniec z powodu warzyw, a krupnik nie?

A wiesz dlaczego kasza jest zdrowa?
--
Pozdrawiam, Jerzy


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-01-23 11:05:14

Temat: Re: rosol
Od: "Ania Ladorucka" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

> >
> > A wedlin ostatnio staram sie nei trzyma w lodowce wiecej niz 2 dni.
> >
> A wędliny jak sie zrobią z lekka obslizgłe to można umyć ludwikiem, dobrze
> wypłukać, pokroić w kosteczkę, usmażyć i na tym zrobić jajecznicę. Na ogół
> udaje mi się "zagospodarowac" żywność wykazującą oznaki nie pierwszej
> świeżości i jakoś nikt się nigdy tym nie zatruł.

Agnieszko, zartujesz czy naprawde myjesz zywnosc w plynie do naczyn?

Pozdrawiam,
Ania

--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-01-23 11:05:33

Temat: Re: rosol
Od: Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.remove_X> szukaj wiadomości tego autora

batory napisal(a):

>>
>> A wedlin ostatnio staram sie nei trzyma w lodowce wiecej niz 2 dni.
>>
>A wędliny jak sie zrobią z lekka obslizgłe to można umyć ludwikiem, dobrze
>wypłukać, pokroić w kosteczkę, usmażyć i na tym zrobić jajecznicę.

No ja juz nie wiem czy przypadkiem nie zartujesz.....

>Na ogół
>udaje mi się "zagospodarowac" żywność wykazującą oznaki nie pierwszej
>świeżości i jakoś nikt się nigdy tym nie zatruł.

Supermarkety tez zagospodarowuja. Tez myja Ludwikiem. Dobry produkt z
tego Ludwika ;--)

>Pozdrowionka - Agnieszka
>P.S. w ostateczności zawsze można dać psu.

A to jest nawet wskazane.

--
Pozdrowienia, Marcin E. Hamerla

- What about your soul?
- I'm an engineer.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-01-23 11:06:11

Temat: Re: rosol
Od: m...@p...onet.pl (Kot) szukaj wiadomości tego autora

On Fri, 2004-01-23 at 11:50, JerzyN wrote:
> Użytkownik "Kot" <m...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:1074854072.32205.83.camel@cosmos...
> [...]
> > A moje to uwazasz, ze od czego wyrosly ???? ;)))
>
> Nie prowokuj Kocie.
> ;-)

Alez ja wcale nie prowokuje. Tylko dziwie sie troche, ze tak sie
demonizuje hormony - przeciez to naturalna rzecz !!! Oczywiscie, o ile
nie sa podawane dodatkowo, co sie napewno zdarza. W kazdym razie - nie
zamierzam panikowac w zwiazku z kaczym biustem, ze niezdrowy, hormonalny
i pestycydowy. Smaczny jest i tyle ;)

--
Kot <m...@p...onet.pl>

--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-01-23 11:12:13

Temat: Re: rosol
Od: Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.remove_X> szukaj wiadomości tego autora

JerzyN napisal(a):

>> Niby dlaczego rosol mialby kwasniec z powodu warzyw, a krupnik nie?
>
>A wiesz dlaczego kasza jest zdrowa?

Bo ma jakies blonniki czy cos tam? Ale zdajesz sie sugerowac cos
innego....

--
Pozdrowienia, Marcin E. Hamerla

- What about your soul?
- I'm an engineer.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-01-23 11:14:38

Temat: Re: rosol
Od: "batory" <b...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

:-)


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-01-23 11:16:56

Temat: Re: rosol
Od: "batory" <b...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Ale leciutko skwaśniały rosołek (tak ledwo, ledwo) naprawdę zagospodarowuję
Pozdrowionka - A.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-01-23 11:18:08

Temat: Re: rosol
Od: "waldek" <x...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

> :-)
====
Akurat!

waldek
====


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 ... 4 . [ 5 ] . 6 ... 20 ... 30


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

nowa pyszna herbatka TEEKANNE
bryndzowe haluszki
zakwas do chleba - pytania "uściślające" ;-)
Smaki i aromaty.
semolina

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »