Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!news.ipartners.pl!not-for-mail
From: "Ana" <a...@e...com.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: sos z brokulow skonsumowany!!!
Date: Fri, 22 Mar 2002 09:36:56 +0100
Organization: Internet Partners
Lines: 27
Message-ID: <a7eqe1$213f$1@news2.ipartners.pl>
References: <a7cj7j$gra$1@news.tpi.pl> <0...@n...onet.pl>
NNTP-Posting-Host: dlp-gtc-as3-as163.ipartners.pl
X-Trace: news2.ipartners.pl 1016786177 66671 217.8.173.164 (22 Mar 2002 08:36:17 GMT)
X-Complaints-To: a...@i...pl
NNTP-Posting-Date: 22 Mar 2002 08:36:17 GMT
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400
X-MSMail-Priority: Normal
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:101275
Ukryj nagłówki
Użytkownik <g...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:0738.0000645c.3c99e870@newsgate.onet.pl...
> Witam,
> A może to to:
> Zielone tagliatelle mocno brokułowe z delikatnym serowym akcentem
(wielkie ciach)
>To jest po prostu pyszneeeeeeee!
>
> Mam nadzieję, że będzie smakowało.
> Grzegorz
>
Tyle mi apetytu narobiles tym brokulowym tagliatelle, ze w domu sie rzucilam
do garow jak szalona.
Pyszne, to jest malo powiedziane - to jest odjazdowe!
Nawet szanowny malzonek (tak musze pisac, bo mnie czesto podczytuje),
zwolenik kuchni mocno miesnej, spalaszowal miche i jeszcze wyjadl resztki z
patelni.
Ja tylko bym dodala duzo wiecej sera smierdziuszka (i tak dodalam wiecej a
jeszcze mi bylo za malo), no i nie za bardzo sobie wyobrazam scieranie
goracego brokula na tarce, wiec albo go miec ciut wczesniej przygotowanego,
albo go posiekac tak jak zrobilam.
Pycha pycha, kompletny odjazd. Dawno mi takiej przyjemnosci zarelko nie
sprawilo.
AniaK (jeszcze rozmarzona makaronowo).
|