Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet.
pl!WAWEL1.Jasien-NET.com
NNTP-Posting-Host: 213.25.215.104
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Date: Thu, 6 Sep 2001 17:57:53 +0200
Message-ID: <v...@4...com>
Sender: News User <n...@j...net>
From: Tunia <t...@c...com>
Subject: ufff....zachciało mi sie zielonego
Reply-To: t...@c...com
X-Newsreader: Forte Agent 1.8 2K1 (alpha)/32.548
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 26
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:66553
Ukryj nagłówki
i zobaczcie co ugotowałam
ano ugotowałam ryż, normalnie w wodzie - nei ten torebkowy (bleeh)
gdy sie gotował stopiłam trochę masła w rondelku, podsmażyłam trochę
cebuli i 4 duże łodygi selera pokrojone w plasterki, a gdy już było
miękkie dodałam odsączony ryż (musi być miękki), jeszcze troszkę masła
i posiekaną natkę pieruszki, sol pieprz i jeszcze pomieszałam,
podgrzałam...
i objadłam się jak bąk :))))
polecam
i pozdrawiam
--
~ tunia ~ muszę się pilnować, żeby sygnaturki z psst nie wstawiać ~
~ t...@c...com ~ t...@m...com ~ http://maciejka.blog.pl ~
~ ICQ 43595161 ~ GG 380777 ~
~ You can check in any time you like, but you can never leave ~
--
~ tunia ~
~ Specjalistka d/s Obnażania Się ~
~ t...@c...com ~ t...@m...com ~ http://maciejka.blog.pl ~
~ ICQ 43595161 ~ GG 380777 ~
~ You can check in any time you like, but you can never leave ~
|