Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia uwielbiam

Grupy

Szukaj w grupach

 

uwielbiam

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-07-03 07:35:36

Temat: Re: uwielbiam
Od: "walkie!" <w...@w...net.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik Sabinka napisał:
> On Tue, 01 Jul 2003 17:32:36 +0200, "walkie!" <w...@w...net.pl>
> wrote:
>
>
>>A jeżyny dopiero za miesiac. Pyszotka, to fakt. Najlepsze robi moja
>>ciotka, ktorej chce sie wypestkowaz te ostrezyny ale z pestkami tez sa
>>pycha :).
>
>
> Twoja ciotka pestkuje jezyny??? Jak???
>
Nie wiem :-). Mnie sie to wydaje tez dziwne bo tam w sumie same pestki.
Zawsze pojawialam sie u niej na polu boju jak juz lepila i nigdy nie
chciala zdradzic tej tajemnicy. Ale czesto widzialam albo przecierak
taki do pomidorow albo o zgrozo - igle. Ja naprawde nie wiem jak ona to
robi, ale te jezyny nie sa wielka paciaja.

--

o
ooo walkie!
o http://walkie.cegla.art.pl
+ Nawet ząb bywa wstawiony

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-07-03 08:58:28

Temat: Re: uwielbiam
Od: "Smok" <s...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora



>
> A mozesz zdradzić swój pierogowy sekret? Dlaczego są takie dobre? Może
> wyręczymy Cię w firmie, jak uchylisz rąbka tajemnicy:)
> >
>
no nie wiem;) no dobra farsze doprawiam dużą ilością ziół ale i tak
najlepsze jest ciasto:) na 2 kg mąki daję 1.5 l wrzątku. Zarabiam gorące i
rozwałkowuje jak jeszcze jest ciepłe.Takie pierożki mają bardzo delikatne
ciasto i nawet jak jest grubo rozwałkowane to i tak jest zajebiste. Miłej
pracy:)

Pozdro.
SMOK
" życie jest jak jedzenie pierogów - nigdy nie wiesz na co trafisz"


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-07-03 09:11:13

Temat: Re: uwielbiam
Od: Sabinka <s...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

On Thu, 03 Jul 2003 09:35:36 +0200, "walkie!" <w...@w...net.pl>
wrote:

>Nie wiem :-). Mnie sie to wydaje tez dziwne bo tam w sumie same pestki.
>Zawsze pojawialam sie u niej na polu boju jak juz lepila i nigdy nie
>chciala zdradzic tej tajemnicy. Ale czesto widzialam albo przecierak
>taki do pomidorow albo o zgrozo - igle. Ja naprawde nie wiem jak ona to
>robi, ale te jezyny nie sa wielka paciaja.

Krotko mowiac czary mary :)

--
Pozdrawiam, Sabina

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-07-03 16:24:56

Temat: Re: uwielbiam
Od: "walkie!" <w...@w...net.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik Sabinka napisał:
> On Thu, 03 Jul 2003 09:35:36 +0200, "walkie!" <w...@w...net.pl>
> wrote:
>
>
>>Nie wiem :-). Mnie sie to wydaje tez dziwne bo tam w sumie same pestki.
>>Zawsze pojawialam sie u niej na polu boju jak juz lepila i nigdy nie
>>chciala zdradzic tej tajemnicy. Ale czesto widzialam albo przecierak
>>taki do pomidorow albo o zgrozo - igle. Ja naprawde nie wiem jak ona to
>>robi, ale te jezyny nie sa wielka paciaja.
>
>
> Krotko mowiac czary mary :)
>
Dokladnie...ja nie mam pojecia, nawet nie potrafie sobie wyobrazic - a
ona maliny tak samo....
Justyna co po wisniach ma dosc.

--

o
ooo walkie!
o http://walkie.cegla.art.pl
+ Nawet ząb bywa wstawiony

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . 2 . [ 3 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

wytrawne,półwytrawne,p ółsłodkie ryżowe-pytania
RE: Ciasto porzeczkowe z bezą [P]
RE: Ciasto porzeczkowe z bezą [P]
Kuchnia dla ....żeglarzy
Ciasto porzeczkowe z bezą [P]

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »