« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-04-15 13:05:08
Temat: wysuszony schabWitajcie
Dość często robię schab nadziewany śliwkami i morelami, piekę go w naczyniu
żaroodpornym. Używam go przede wszystkim do kanapek. Po upieczeniu jest
soczysty i mięciutki, ale już po jednym dniu w lodówce staje się suchy i
twardy. Zastanawiam sie w czym go przechowywac??
Dziękuje za rady i Wszystkim życzę smakowitych świąt:)
Agnieszka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-04-15 13:24:05
Temat: Re: wysuszony schab
"Agnieszka" <a...@p...onet.pl> wrote in message
news:e1qr1s$1fl$1@inews.gazeta.pl...
> Witajcie
> Dość często robię schab nadziewany śliwkami i morelami, piekę go w
> naczyniu
> żaroodpornym. Używam go przede wszystkim do kanapek. Po upieczeniu jest
> soczysty i mięciutki, ale już po jednym dniu w lodówce staje się suchy i
> twardy. Zastanawiam sie w czym go przechowywac??
> Dziękuje za rady i Wszystkim życzę smakowitych świąt:)
> Agnieszka
Naszpikować paseczkami słoniny.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-04-15 14:49:33
Temat: Re: wysuszony schabAgnieszka <a...@p...onet.pl> napisał(a):
> Witajcie
> Dość często robię schab nadziewany śliwkami i morelami, piekę go w naczyniu
> żaroodpornym. Używam go przede wszystkim do kanapek. Po upieczeniu jest
> soczysty i mięciutki, ale już po jednym dniu w lodówce staje się suchy i
> twardy. Zastanawiam sie w czym go przechowywac??
> Dziękuje za rady i Wszystkim życzę smakowitych świąt:)
Pakuj w folię aluminiową, a potem do lodówki?
Wesołych!
Ania
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |