Szukana fraza: Autor: "Piotr W. Zawadzki" <p...@f...pl>
Znaleziono: 26 wiadomości
2005-06-06 10:37:27 | Piotr W. Zawadzki inne posty tego autora
jan wrote: (...) > Jeśli ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w tym zakresie to proszę o > informację czego mogę się spodziewać podczas wizyty w USo jakie dokumenty im > ... [ więcej ]
Grupa : pl.soc.inwalidzi
OT: dlaczego tak jest [bylo: Ustroń 2005]2005-06-09 08:37:03 | Piotr W. Zawadzki inne posty tego autora
(Podpinam się pod post Jacka, ale widzę go jako najnowszy w tym wątku. A teraz ad rem...) Dlaczego tacy jesteście? Dlaczego nie potraficie załatwić mniej i bardziej drobnych ... [ więcej ]
Grupa : pl.soc.inwalidzi
Re: Parapetówka2005-06-05 08:22:11 | Piotr W. Zawadzki inne posty tego autora
Yaro wrote: (...) > Ma być koło 15 osób, a robić coś na ciepło to bedzie dużo roboty no i koszty > będą spore....... no chyba, ze macie jakies pomysły :-)))). > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak w domu zrobić Tacos?2005-06-07 08:45:02 | Piotr W. Zawadzki inne posty tego autora
Kasia Szymczak wrote: > > a dlaczego nie teflonowa? > > > Bo placuszki muszą mieć takie bąbelki brązowe :) > Ja nie wiem, czy wyjdą takowe na teflonie .... Wyjdą, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ognisko - co poza kielbasa?2005-06-09 08:58:39 | Piotr W. Zawadzki inne posty tego autora
Joanna wrote: > czy ktos ma jakies sprawdzione (zreszta moga byc tez nie sprawdzone :)) > pomysly na COS pieczone na (w) ognisku poza kielbasa i ziemniakami? Boczek (surowy) - w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak radzić sobie z kurą?2005-06-09 10:59:06 | Piotr W. Zawadzki inne posty tego autora
Tatiana wrote: (...) > A Wy macie jakieś dobre sposoby na porcjowanie takich potworów? Czasami zastanawiam się, czy by w ogóle sobie odpuścić porcjowanie przed gotowaniem, a ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Krotony2005-06-09 11:00:30 | Piotr W. Zawadzki inne posty tego autora
JerzyN wrote: > Jak w temacie, jadł ktoś i kto wie co to jest. Znalazłem w sieci jako > przystawkę ale nie wiem co to jest. Hmmm... Jestem pewien, że kroton jest kwiatem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak radzić sobie z kurą?2005-06-09 12:39:41 | Piotr W. Zawadzki inne posty tego autora
Tatiana wrote: > No ale wtedy ile godzin musiała by się taka cała kura pykać... chyba cały > dzień :) A ja mam tylko pół, o 17 będzie głodna rodzina, do tego czasu kura ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Krotony2005-06-09 12:43:02 | Piotr W. Zawadzki inne posty tego autora
MaRiA wrote: > > Hmmm... Jestem pewien, że kroton jest kwiatem, więc może... Diabli > > wiedzą... > > Ale chyba ten kwiatek jest trujacy cos mi sie wydaje... Być ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak radzić sobie z kurą?2005-06-09 13:30:51 | Piotr W. Zawadzki inne posty tego autora
Tatiana wrote: > > A moim zdaniem jest. Jak jest porcjowana to gotuje się ze wszystkich stron > > jednoczesnie, a jak jest cała - to gotuje się z zewnątrz i musi dochodzić ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia